top of page

"We vinden het belangrijk dat je goed begrijpt wat onze dienstverlening kost en wat je daarvoor krijgt. Daarom spreken we van tevoren een vast bedrag af voor onze werkzaamheden."

Tarieven Summa & Partners

We vinden het belangrijk dat je goed begrijpt wat onze dienstverlening kost en wat je daarvoor krijgt. Daarom spreken we van tevoren een vast bedrag af voor onze werkzaamheden. Dit bedrag hangt af van hoeveel tijd we nodig hebben om je te helpen. Als het product geen provisie heeft of als onze werkzaamheden meer kosten dan de provisie, dan sturen we je een rekening voor het verschil. We vertellen je dit natuurlijk voordat we aan de slag gaan en we zetten de afspraken op papier in een dienstverleningsovereenkomst. Als we klaar zijn met onze werkzaamheden, krijg je van ons een factuur.
 

Advies over
vermogensvorming particulier
vermogensvorming DGA 
overlijdensrisicoverzekering
lijfrente
uitvaartverzekering
premievergelijking overlijdensrisicoverzekering

advisering arbeidsongeschiktheidsverzekering 
jaarlijkse kosten arbeidsongeschiktheidsverzekering
premievergelijking arbeidsongeschiktheidsverzekering


advisering collectieve inkomensverzekering 
risicomanagement rapportage


 

Vast tarief (exclusief btw*)
€ 600,-
€ 850,-
€ 350,- (plus onderhoud € 39,- per jaar)
€ 1.000,-  
€ 50,- (plus onderhoud € 39,- per jaar)
€ 175,- (zonder aangaan van verzekering)

€ 750,-
€ 325,-
€ 350,- (zonder aangaan van verzekering)

€ 1.750,- (plus onderhoud € 300,- per jaar)
€ 2.250,- (zonder aangaan van verzekering)


 

*Wij helpen je graag met het vinden van de beste verzekering voor jouw situatie. Als je via ons een verzekering afsluit, hoef je geen btw te betalen. Dat geldt ook als je uiteindelijk toch geen verzekering neemt, maar wel van plan was om dat te doen. Als je alleen advies wilt, zonder verzekering, dan moeten we wel btw rekenen.

We leggen altijd van tevoren vast wat we voor je gaan doen in een Dienstverleningsovereenkomst. Zo kom je niet voor verrassi
ngen te staan. Summa & Partners biedt je oplossingen op maat.


Voor risicobeheer kun je bij ons terecht, of je nu een particulier of een bedrijf bent. We adviseren je over verzekeringen en helpen je die af te sluiten. Bij vragen en schades word je snel, persoonlijk en deskundig geholpen. Een goed netwerk met verzekeraars en een modern ICT-systeem zorgt voor een soepele afhandeling. We volgen de ontwikkelingen in de verzekeringswereld op de voet en zijn op de hoogte van de wetgeving, de verzekeringstechniek en de technologie. Onze klanten zijn verspreid over heel Nederland en actief in verschillende sectoren. Kijk gerust rond op onze site en neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. 

bottom of page