top of page
Productie van glazen flessen

Complexe zakelijke risico's via de Beurs

Grote en ingewikkelde risico's worden verdeeld over meerdere verzekeraars, zo kunnen we zelfs de meest complexe risico's onderbrengen. 

Waarom een beurspolis? 

Het verzekeren van grote en complexe risico’s is iets wat vaak voorkomt binnen de (groot)zakelijke verzekeringsmarkt, ook wel co-assurantiemarkt genoemd. Vaak zijn de risico’s binnen deze markt té omvangrijk om door één verzekeraar te worden gedragen. Daarom wordt het risico over meerdere verzekeraars op één verzekeringspolis verdeeld. Dit noemen we co-assurantie. Iedere verzekeraar tekent voor een bepaald percentage op de polis en draagt, bij een eventuele schade, ook hetzelfde percentage bij aan schadevergoeding aan de verzekerde. We regelen dit via een zogeheten co-assurantiebeurs.

Schermafbeelding 2023-11-14 151504-_edited.png

Gedeelde expertise tussen verzekeraars

Schermafbeelding 2023-11-14 151504-_edited.png

Regelmatige check-up met jouw adviseur

Schermafbeelding 2023-11-14 151504-_edited.png

24/7 inzicht en online wijzigingen doorgeven

Schermafbeelding 2023-11-14 151504-_edited.png

Overzicht: 1 (digitale) polismap met alle verzekeringen

Schermafbeelding 2023-11-14 151504-_edited.png

Digitale polis en nota's: samen besparen we papier

Schermafbeelding 2023-11-14 151504-_edited.png

Uitstekende voorwaarden op alle verzekeringen

Magazijn schappen van boven

Hoe werkt dit? 

Om een co-assurantiebeurs te regelen, heb je een beursmakelaar nodig. Wij zijn beursmakelaar en kunnen dus grote risico’s in de (groot)zakelijke markt voor je verzekeren. We kijken samen met jou wat voor de klant de beste oplossing is. Als lid van de Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs, zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kennis op de co-assurantiemarkt.

Binnen de Summa Groep worden de beursactiviteiten verzorgd door Acura Assuradeuren B.V. Summa & Partners bestaat uit enthousiaste en frisse adviseurs die zich onderscheiden in de verzekeringsbranche. Zij helpen jou met het borgen van complexe riscio's. 

Een greep uit onze klanten

soowcollective_SumaPartners_2024_017_edited.jpg

Verzekering afsluiten? 
Wij helpen jou verder! 

Heb jij interesse in één of meerdere van onze verzekeringen? Vul dan hieronder jouw gegevens in en wij nemen geheel vrijblijvend contact met je op voor persoonlijk advies op maat. 

bottom of page