top of page
achtegrond 2.png

SUMMA & PARTNERS

Wij geloven in persoonlijk advies. Daarom bestaan wij uit lokale adviseurs, met ondernemersgeest die persoonlijk contact en advies centraal stellen!

OVER SUMMA & PARTNERS

Summa & Partners is een initiatief van Summa Adviesgroep, een toonaangevend adviesbureau op het gebied van verzekeringen, hypotheken en financiële planning. In 2023 zijn we gestart met het bieden van een unieke kans aan enthousiaste ondernemende adviseurs die willen ondernemen samen met Summa Adviesgroep.

Onze missie

''Binnen Summa & Partners gaan enthousiaste ondernemers de samenwerking met ons aan. Een eigen portefeuille, positieve energie en tijd en aandacht voor onze relaties. Juist tegen de stroom inzwemmen en lokaal portefeuilles bedienen, daarmee willen wij het verschil maken voor onze klanten.'' - Lara Joosten

Een unieke kans voor adviseurs

Als partner van Summa & Partners krijg je de vrijheid om je eigen onderneming op te starten en te laten groeien, met de ondersteuning en het netwerk van Summa Adviesgroep. Zo spelen we in op een nieuwe trend in de verzekeringsbranche, waarbij echt advies en persoonlijk contact weer centraal staan.

Wij bieden je de kans om je te ontwikkelen op het gebied van je passie en expertise. Je kunt bij ons verschillende diploma's behalen die aansluiten bij jouw ambities en interesses. Daarnaast kun je rekenen op de steun en begeleiding van een partner of coach die je helpt om het beste uit jezelf te halen.

Spreekt hetgeen hierboven jou aan? Bij Summa & Partners vind je de ruimte en de mogelijkheden om de volgende stap in je carrière te zetten. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • LinkedIn
  • Instagram

Zelf beginnen als adviseur?

Ben jij een verzekeringsadviseur die next level wil gaan? Die net even anders durft te zijn dan de rest? Die ondernemend is en groot denkt? Die niet van stilstand houdt, maar altijd net dat extra stapje zet? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Bij Summa & Partners bieden wij je de kans om voor jezelf te starten als ondernemer. Je krijgt professionele ondersteuning om jouw klanten uitstekend van dienst te kunnen zijn. Wij bieden je de kans om je eigen klantenbestand op te bouwen en te beheren. Je krijgt de ondersteuning die je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen en te groeien als professional. 

Als verzekeringsadviseur bij ons bedrijf ben je meer dan alleen een adviseur. Je bent een ondernemer die zijn eigen succes bepaalt. Je bent proactief, klantgericht en resultaat gedreven. Je hebt een passie voor verzekeringen en je weet hoe je klanten kunt overtuigen van de beste oplossing voor hun situatie.

✔️ Ondernemen met een voorsprong         

✔️ Professionele ondersteuning         

✔️ Toegang tot het Summa Adviesgroep pakket

Partnerships & volmachtgevers

Doordat wij onder de Summa Groep vallen, maken we gebruik van dezelfde sterke partners als Summa Adviesgroep en Acura. Dit resulteert in brede kennis van zaken, verschillende opties in verzekeraars en zodoende goede service. 

bottom of page