top of page
Modetekeningen

Verzekeringen voor Garagebedrijven

Als je een eigen bedrijf hebt in de mode-industrie, weet je hoe belangrijk het is om creatief bezig te zijn met het runnen van jouw bedrijf. Jij bent op de hoogte van de nieuwste trends, de stofprijzen, productie en shipmentkosten. Wij weten hoe je dit het beste kan verzekeren en waar de grootste risico's liggen. Wij nemen deze zorgen uit handen, zodat jij je kan focussen op je be

Wij hebben verzekeringen afgestemd op jouw situatie

Een verzekeringspakket klinkt eenvoudig, maar er komt stiekem veel bij kijken. Iedere situatie is net even anders. Ben jij een eigenaar van een merk/winkel of ben je een zzp'er. Werk je met vast personeel of besteed je veel werkzaamheden uit aan freelancers. Al deze zaken zorgen voor andere risico's. 

Daarnaast financier je veel voor en ben je al geruime tijd bezig met de producten voordat deze daadwerkelijk aan de klant verkocht worden. Ben je een producent of koop je de producten kant en klaar in? Voor iedere situatie hebben we een persoonlijk advies. Net als de mode continu in beweging is, zijn verzekeringen dat ook. Wij zorgen dat je precies weet waar je aan toe bent, zonder al teveel rompslomp. 

In de mode krijg je te maken met veel verschillende risico's. Onderstaand hebben we de meest voorkomende verzekeringen op een rijtje gezet: ​

 1. Bedrijfsaansprakelijkheid (incl. productaansprakelijkheid)

 2. Inventaris-/Goederenverzekering

 3. Bedrijfsschadeverzekering 

 4. Verzuimverzekering personeel

 5. Cyberverzekering 

 6. Milieuschadeverzekering 

 7. Transportverzekering (voor zendingen vanuit de productielocatie)

 8. Geld- en fraudeverzekering (voor winkels)

 9. Verkeersschadeverzekering werknemers  (voor werknemers die veel op de weg zijn

 10. Rechtsbijstandsverzekering

 11. Glasverzekering (voor etalages)

Wij zijn trots om te mogen werken met onze klanten

image.png
image.png
image.png

Onze expert

IMG_9300.JPEG

Adviseur Zakelijk & Particulier
Summa & Schepers

Heb je hulp nodig? 

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Zo maken wij samen een plan dat perfect aansluit op jouw wensen. 

Pakketje openen
bottom of page