top of page
SC105714_edited.jpg

Joris Vos
Eigenaar Summa & Vos

 Mijn advies benadert uw zakelijke behoeften zoals ik zelf geadviseerd zou willen worden. Geen overbodige verzekeringen, maar een nuttige dekking van risico's.

Wie zijn
Summa & Vos

Dat vertelt Joris natuurlijk zelf het beste: '' Beste bezoeker,

Ik ben nuchter, persoonlijk en oprecht geïnteresseerd in uw onderneming. Mijn advies benadert uw zakelijke behoeften zoals ik zelf geadviseerd zou willen worden. Geen overbodige verzekeringen, maar een nuttige dekking van risico's. Geen uitgebreide adviesrapporten, maar concrete en praktisch toepasbare oplossingen. Dit kan variëren, bijvoorbeeld met aandacht voor preventie: zijn uw algemene voorwaarden in orde? Zijn personeelsdossiers en contracten up-to-date? Wat is uw risicobereidheid? Kortom, wat moet, wilt en kunt u verzekeren? Ik begeleid u als ondernemer continu en altijd. "

 

Joris is opgegroeid en woonachtig in Arnhem en inmiddels al bijna 30 jaar werkzaam in de financiële sector. Eerst 7 jaar als hypotheekadviseur en daarna als kantoormanager van een bank om vervolgens 20 jaar lang de rol van accountmanager te vervullen. Joris is een allround verzekeringsadviseur die gespecialiseerd is in risicomanagement. Hij brengt eerst alle risico’s in kaart om deze vervolgens grondig te analyseren. Daarna brengt hij de risico's in overleg met de klant onder bij diverse verzekeraars. Joris is sinds 2022 verbonden aan Summa en eigenaar van de locatie Arnhem.

 

Joris is voorzitter van de Financiële Dienstverleners Gelderland en daarnaast is hij algemeen bestuurslid bij de Federatie van Assurantieclubs. In deze rollen draagt hij graag actief bij aan een positief imago en professionalisering van de branche.

Summa & Vos is tevens aangesloten bij NBOV verzekeringen. NBOV verzekeringen is een netwerk van gespecialiseerde verzekeringskantoren met vaste en herkenbare aanspreekpunten. Met kennis van zaken en collectieve oplossingen bent u bij NBOV Verzekeringen aan het goede adres.

In de afgelopen twee jaar hebben we met succes vele bakkerijen kunnen helpen, waarbij we telkens een concurrerend voorstel hebben kunnen presenteren. Onze ervaring en expertise stellen ons in staat om de beste oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van elke individuele bakkerij. Bij NBOV-verzekeringen streven we naar een langdurige relatie met onze klanten.  

Mijn Werkwijze: 

  1. Kennismaking: Wie bent u? Wat doet u met uw bedrijf? Waar wordt u blij van? Wat zijn uw toekomstplannen en hoe wilt u deze bereiken?

  2. Risico-inventarisatie: We brengen samen de risico's in kaart, zowel algemeen als branche-specifiek, zowel voor uw bedrijf als voor u persoonlijk.

  3. Risicoanalyse: In deze stap analyseren we uw specifieke risico's.

  4. Relevante risico's bepalen: Samen bepalen we welke risico's relevant zijn voor u.

  5. Advies en bespreking: We komen met concrete en praktische adviezen en nemen deze met u door.

  6. Uitvoering van het plan: Na uw goedkeuring voeren we het plan voor u uit.

  7. Periodieke evaluatie: We evalueren regelmatig samen met u en staan altijd klaar voor verdere ondersteuning.

Mijn kernwaarden: Verbinding, vertrouwen, vrijheid, persoonlijke groei, openhartig en waarde toevoegend. Ondernemen is risico’s nemen. Van ZZP’er tot groot zakelijk, van bouw tot transport en van zorg tot horeca, ieder bedrijf is uniek. 

image.png

Een greep uit onze klanten

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG - VRIJDAG 08:30 - 17:00 ZATERDAG Gesloten

ZONDAG Gesloten

ADRES

PETTELAARPARK 110,
5216 PS 'S-HERTOGENBOSCH

JORISVOS@SUMMA.NL | TEL. +316 23 27 25 05

  • LinkedIn
  • Instagram

OP ZOEK NAAR ZAKELIJKE VERZEKERINGEN DAN BEN JE BIJ SUMMA & VOS AAN HET JUISTE ADRES.

bottom of page