top of page
  • Summa & Partners

Summa & Partners: De Modebranche verzekeren met Passie en Expertise

Risico's de baas in de dynamische modewereld: Summa & Partners als betrouwbare partner.In de dynamische wereld van mode en design is het beheersen van risico's essentieel voor langetermijnsucces. Standaardverzekeringen bieden vaak onvoldoende dekking voor de unieke uitdagingen waarmee modeprofessionals te maken krijgen. Summa & Partners gaat daarom buiten de gebaande paden en biedt een diepgaande, op maat gemaakte verzekeringsstrategie die aansluit bij de specifieke behoeften van jouw bedrijf.


We werken nauw met jou samen om jouw risicoprofiel in kaart te brengen, zowel binnen als buiten de keten. We bekijken welke risico's je zelf kunt dragen, welke je wilt afdekken en ontwikkelen vervolgens een strategie die perfect aansluit bij jouw bedrijfsdoelstellingen.


Onze missie?

Jouw passie voor mode beschermen, zodat jij je kunt focussen op wat écht belangrijk is. Het creëren van prachtige producten.


Maxime Schepers, partner bij Summa & Partners gespecialiseerd in modebedrijven, benadrukt het belang van een unieke aanpak: "In de complexe modewereld vol snelle trends en internationale ketens, schieten standaardverzekeringen vaak tekort. We combineren onze diepgaande kennis van de modebranche met een frisse, creatieve blik en een 'business mindset'. Zo creëren we op maat gemaakte verzekeringsstrategieën die perfect aansluiten bij de unieke behoeften van jouw modebedrijf. 


Door mijn ervaring als inkoper en merchandiser bij verschillende merken begrijp ik de specifieke risico's waar je als ondernemer mee te maken krijgt. Denk aan seizoensgebonden trends, inkoop, complexe supply chains, stijgende grondstofprijzen, productie- en distributierisico's, en uiteraard ook thema's als duurzaamheid, milieueffecten en arbeidsomstandigheden. Ik ben ook echt geïnteresseerd in het product en betrek daarom de hele keten in de analyse. Zo ben je niet alleen verzekerd tegen materiële schade, maar ook tegen onverwachte uitdagingen op het gebied van duurzaamheid, milieueffecten en arbeidsomstandigheden."


Verzekeringen hoeven geen stoffige materie te zijn. Ik zie mezelf meer als sparringpartner dan als adviseur. Samen met jou bespreken we de kansen en uitdagingen van jouw bedrijf en ontwikkelen we een strategie die je helpt om je doelen te bereiken. Zo borgen en elimineren we zoveel mogelijk risico’s.”


Waarom kiezen voor Summa & Partners?

  • Diepgaande kennis van de modebranche;

  • Op maat gemaakte verzekeringsstrategieën;

  • Frisse, creatieve blik;

  • Betrouwbare partner.


Ben je benieuwd wat Summa & Partners voor jouw onderneming kan betekenen?

Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We helpen je graag om de juiste verzekeringsoplossingen te vinden die perfect aansluiten bij jouw unieke situatie.Summa & Partners: Modebewust verzekeren, met passie en expertise.Samen creëren we een op maat gemaakte verzekeringsstrategie die jou de gemoedsrust geeft om te focussen op wat écht belangrijk is: het creëren van prachtige producten.


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page