top of page
  • Summa & Partners

Welkom bij Summa & Vos

Bijgewerkt op: 22 mei

Summa & Partners breidt uit!

Joris Vos gaat aan de slag als onafhankelijk adviseur binnen Summa & Partners. “Wij zijn enorm blij met deze samenwerking! Binnen Summa & Partners bundelen enthousiaste ondernemers hun krachten met ons. Iedereen heeft zijn eigen portefeuille, positieve energie en we nemen ruimschoots de tijd voor onze relaties. Samen met Summa Adviesgroep hebben we een fantastische samenwerking opgezet en presenteren we met trots de Joint Venture - Summa & Vos. Met passie en persoonlijke service geven we een nieuwe draai aan verzekeringen. We zijn lokaal aanwezig en bedienen onze relaties met eenvoudig en persoonlijk contact. Zo maken we verzekeringen simpel en begrijpelijk, voor iedereen.Joris verteld: ''Wat ik persoonlijk erg leuk vind, is dat ik blijf samenwerken met veel collega's van Acura, waar ik jaren met plezier heb gewerkt. Dankzij deze samenwerking kan ik me volledig richten op mijn klanten en kan ik altijd terugvallen op een groot team van experts. Dit is niet alleen goed voor mij, omdat ik het meest geniet van het werken met klanten, maar ook voor onze klanten, omdat de continuïteit gewaarborgd blijft, zelfs wanneer ik even niet bereikbaar ben.


Ik ben nieuwsgierig, open en oprecht geïnteresseerd in jouw onderneming. Weet je welke risico's je loopt met je bedrijf? Met de Risicoscan Bedrijfsverzekeringen analyseert en beoordeelt onze adviseur jouw belangrijkste bedrijfs-, ondernemers- en werkgeversrisico's en bestaande verzekeringen. Zo krijg je inzicht in jouw risico's en welke maatregelen relevant zijn voor jouw bedrijf. Goed risicobeheer is essentieel voor de continuïteit van je onderneming."

Ondernemen als verzekeringsadviseur

Wil jij net zoals Joris ondernemen binnen het verzekeringsvak? Je eigen klantenportefeuille bedienen en verder ontwikkelen? Neem dan contact op met Lara Joosten en Niek Spronken meer informatie.


7 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page