top of page
  • Summa & Partners

Welkom bij Summa & Schepers

Nieuw initiatief van Summa

Maxime Schepers gaat aan de slag als onafhankelijk adviseur binnen Summa & Partners. “Wij zijn enorm blij met deze samenwerking! Binnen Summa & Partners gaan enthousiaste ondernemers de samenwerking met ons aan. Een eigen portefeuille, positieve energie en tijd en aandacht voor onze relaties. Juist tegen de stroom inzwemmen en lokaal portefeuilles bedienen, daarmee willen wij het verschil maken voor onze klanten.'' - Lara Joosten

Maxime vervolgt: ''Samen met Summa adviesgroep hebben we een geweldige samenwerking opgezet en lanceren we de Joint Venture - Summa & Schepers. Met passie en persoonlijke service pakken we de verzekeringen net wat anders aan. We zijn lokaal aanwezig en bedienen onze relaties met eenvoudig en persoonlijk contact. Zo houden we verzekeringen simpel en begrijpelijk, voor iedereen.


Verzekeringen zijn misschien niet het meest spannende onderwerp, maar ze kunnen wel leuk zijn! Hoe dan? Door jong en innovatief te zijn, en samen te werken met onze klanten. Wij bieden zowel zakelijke als particuliere verzekeringen aan, die aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Wij houden van eenvoudig, snel en persoonlijk contact. Daarom kun je ons altijd bellen, mailen of appen met al je vragen. Verzekeren is meer dan alleen risico's afdekken, het is ook een manier om je dromen waar te maken. Dus of je nu een eigen bedrijf wilt starten, een wereldreis wilt maken of een gezin wilt stichten, wij staan voor je klaar. Samen maken we verzekeringen wel leuk!"

Ondernemen als verzekeringsadviseur

Wil jij net zoals Maxime ondernemen binnen het verzekeringsvak? Je eigen klantenportefeuille bedienen en verder ontwikkelen? Neem dan contact op met Lara Joosten en Niek Spronken meer informatie.


16 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page